Σκάφη Yachts

Ένα εκπληκτικό σκάφος 26 μέτρων, βάρους 85 τόνων με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας έχει όλα τα στοιχεία εκείνα που εξασφαλίζουν σταθερή και άνετη πλεύση ώστε οι επιβάτες του να απολαύσουν το ταξίδι τους.

Τρεις μηχανές συνολικής ισχύος 2000 ίππων εξασφαλίζουν ήσυχο και ασφαλές, σε κάθε περίπτωση, ταξίδι με μέση ταχύτητα 16 μιλίων την ώρα. Ταχύτητα επαρκή ώστε οι επιβάτες τους σκάφους να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το σύνολο των υπηρεσίων του σκάφους που προσφέρονται απλόχερα από το έμπειρο πλήρωμα του.

Διατίθεται για ημερήσιες ή εβδομαδιαίες κρουαζιέρες σε κοντινά νησιά, σε παρθένες απρόσιτες παραλίες και σε βραχονησίδες. Διαθέτει κυβερνήτη και πλήρες πλήρωμα .
Άνετες περατζάδες, ξύλινα τικ καταστρώματα, ηλιόλουστοι πλωριοί καναπέδες, flying bringe από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του όπου ακόμα και 15 άτομα θα χαρούν την ήλιο, την θάλασσα, την ανεμπόδιστη θέα και το βράδυ τα αστέρια. Πέντε Καμπίνες (1 master 20 τετραγωνικών μέτρων) και 4 δίκλινες άνετες καμπίνες η καθεμία με το δικό της λουτρό ικανοποιούν κάθε ανάγκη. Ταυτόχρονα η καρδιά του σκάφους, το σαλόνι 30 tm με τους άνετους καναπέδες την τραπεζαρία του 8 ατόμων με το πολυτελή ξύλινο διάκοσμο προσφέρει την απαραίτητη ξεκούραση στον επιβάτη που θέλει να διαβάσει και να ταξιδέψει στην Ελλάδα μέσα από ένα βιβλίο της βιβλιοθήκης του σκάφους. Δίπλα στην τραπεζαρία η κουζίνα του σκάφους 20 tm πλήρως εξοπλισμένη έτοιμη για γεύμα έως 25 ατόμων. Και τέλος στην πρύμνη η υποδοχή και ταυτόχρονα η αγκαλιά του σκάφους που καλοδέχεται και φιλοξενεί στην τραπεζαρία της έως 14 άτομα. Εκεί πραγματικά αποχαιρετάς την στεριά αφήνεις πίσω σου τα πάντα και σαν άλλος Οδυσσέας ξεκινάς το ταξίδι. Και όταν φθάσεις στο τόπο που επιθυμείς και θέλεις να γνωρίσεις κάθε κόλπο, κάθε θαλάσσια σπηλιά, κάθε απόμερη ακτή, το tender του σκάφους είναι διαθέσιμο να σε μεταφέρει. Το μέγεθος του σκάφους επιτρέπει την ανάληψη ποικίλων ρόλων και την παροχή υπηρεσιών όπως:
Μπορεί να ναυλωθεί για ιδιωτικά δείπνα στο φως των κεριών, ιδιωτικά πάρτι, γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις, Corporate Events…….

Δύο θαλαμηγούς, κατάλληλες για ταξίδια στη Μεσόγειο, με πολλούς πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η μία έχει μήκος 40 και η άλλη 62 μέτρα. Η πρώτη είναι διαμορφωμένη με επτά καμπίνες, από τις οποίες δύο είναι V.I.P. σουίτες, δύο Queen και τρεις Twin. Η μεγαλύτερη διαθέτει πισίνες, Jacuzzi, γυμναστήριο, spa, επιχειρηματικό κέντρο και ελικοδρόμιο.